Balie Assistent: Administratie

Cursusdata: -
Inschrijfdata: Schrijf in op elk moment
Inschrijven: Iedereen
Cursustaal: Nederlands
Prijs:€ 99,00

Over de cursus

De cursus Balie Assistent zorgt voor alle benodigde handvatten om de functie van Balie Assistent zo optimaal en efficiënt mogelijk uit te voeren. De cursus Balie Assistent bestaat uit verschillende modules die in combinatie te volgen zijn als een volledige cursus of gewoon per module als jij voor een specifiek onderwerp nog extra kennis nodig acht.

De module administratie zoomt in op de administratieve aspecten van de functie balie assistent in een tandartspraktijk. Je moet beschikken over uitstekende planningsvaardigheden, maar ook andere administratieve taken moeten voor jou geen probleem zijn.

Leerdoelen

Administratie voor de balie assistent staat stil bij de volgende aspecten:

  • De inrichting van het patiëntdossier en bij behorende wetgeving
  • De financiële aspecten van de behandelingen in de praktijk
  • De optimale agenda planning en het adequaat omgaan met pijnklachten binnen deze planning
  • Administratie rondom voorraadbeheer en inkoop
  • Het maken, aanpassen en werken met protocollen.

Je kan op ieder moment instromen in deze cursus. Vervul je deze functie zonder een actergrond in de tandheelkunde, dan is de module “Tandheelkundige kennis” aan te bevelen om als eerste te volgen.

Resultaat

De cursus Balie Assistent: Administratie zorgt voor alle benodigde handvatten om de administratieve zaken die toebedeeld zijn aan de balie assistent zo optimaal en efficiënt mogelijk uit te voeren. 

Tijdens de cursus wordt jouw kennis getoets middels opdrachten en vragen. Zo weet je zeker dat je de kennis voldoende beheerst. Als je deze cursus en de opdrachten voldoende afrond, dan ontvang je een certificaat. 

Investering

De investering voor deze cursus bedraagt € 99,- exclusief BTW

Docenten

Anna Berends van Loenen


Sla de link op als favoriet.